Take away

 

Voorgerechten

Hoofdgerechten

 

Brood met dipjes                                  

€4.5

 

zeebaarsfilet

€23

 

Pittige gamba’s                                                 

€12

 

Sliptong

€26

 

Rundercarpaccio                                              

€12

 

Vis special

 

 

 

 

Steak van de week

 

Geitenkaas

€11

 

Biefstuk rode wijnjus

€23

 

Kokos currysoep

€8

 

Mix van de grill

€23

 

Tomaten soep

€7

 

 

 

Egmondse vissoep

€8

 

Kipsaté

€18

Maaltijdsalades en vega

 

Varkenshaassaté

€18

 

Salade uit de zee

€19.50

 

Spareribs

€21

 

Carpaccio salade

€17

 

Kindermenu kroket

€7

 

Geitenkaas salade

€17

 

Kindermenu frikandel

€7

 

Oosterse vega noedels

€18

 

 

 

 

 

 

               Openingstijden                          donderdag t/m zondag      

vanaf 16.00 keuken 17.00

 

Heeft u vragen of suggesties?

Share This